MULAJE INEDITE

MEMORII PENTRU O VIAȚĂ

Această idee ne-a venit pur și simplu, într-o zi! Am fost inspirați de posibilitatea de a-i face fericiți pe oameni, oferindu-le o amintire unică, pe termen lung.

Am început la nunți, unde îi ajutam pe tinerii căsătoriți să își realizeze mulajul mâinilor împreunate, în cea mai frumoasă zi din viața lor. Mai apoi au urmat petreceri pentru copii, aniversări, nunți de aur sau de argint unde, la fel, am avut șansa de a face oamenii fericiți, prin ineditul pe care îl ofeream.

Și așa s-a născut, oficial, Mulaje Inedite

Așa cum s-au bucurat ei, ne-am bucurat și noi. Cu timpul ne-am dat seama că singura modalitate prin care putem împărtăși această bucurie cu cât mai mulți oameni, este să creăm un pachet, un kit cu toate elementele necesare pentru realizarea unui mulaj.

Kit-ul pentru amintiri

Kit-ul oferă tot ceea ce ai nevoie pentru a crea o amintire frumoasă, alături de cei dragi ție. Fie că îl oferi în dar, fie că îl realizezi acasă, cu familia, mulajul pentru mâini surprinde plăcut în orice circumstanță.

Clienți în întreaga Europă

În prezent, după aproape doi ani de la lansare, suntem prezenți pe Facebook, Instagram și de acum pe site, Mulaje inedite. Suntem mândri să spunem că avem clienți în întreaga Europă, toți fiind extrem de mulțumiți.

Atelier de lucru alături de cei apropiați

Pentru că am fost vrăjiți de tehnicile de lucru cu gipsul și de realizarea mulajelor, plănuim să deschidem în curând un atelier de lucru, pentru ca tu și toți cei interesați să puteți realiza activități creative, alături de cei apropiați. Între timp, suntem mai mult decât bucuroși să oferim asistență telefonică (video), în cazul în care ai nevoie de ajutor cu realizarea mulajului.

Am pornit cu un vis, și iată-ne ajunși astăzi aici. Facem oamenii fericiți punându-le la dispoziție un cadou inedit, o amintire pe care să nu o poarte doar în suflet.

Euro
Leu românesc